Om os

Boeslunde Camping

Her er pladser der passer og udlejning af lejligheder, hytter og campingvogne til enhver smag. Kom og nyd naturen, freden og roen i de landskabelige omgivelser eller saml hele familien og hyg jer sammen i nogle rigtig gode rammer.

Campingplads for hele familien

Der er mulighed for at deltage i de mange aktiviteter på pladsen eller køre ud og opleve de mange attraktioner i nærområdet. Måske har mor og datter lyst til at gå gennem skoven til stranden, mens far og søn tager til Kragerup Gods “Go High” eller hele familien slænger sig måske ved en af de 3 svømmebassiner. Vi bestræber os på at levere nogle gode rammer til opfyldelse af enkeltpersoners, familier og gruppers behov for tryghed og fællesskab med plads til eftertænksomhed og nærvær. Det forsøger vi at opfylde ved at være nærværende, ambitiøse, pålidelige og uhøjtidelige.

Vi håber, at I vil nyde opholdet her på Boeslunde Camping.

Vi glæder os til at se jer! Kristian og Karina

Boeslunde Camping i historiske rammer helt tilbage fra 1882

Bygningerne på Boeslunde Camping og Bed & Breakfast stammer helt tilbage fra 1882, hvor sognerådet besluttede at bygge en ny fattiggaard, da der ikke var plads nok I fattighuset I
Boeslunde. Gaarden blev indrettet med værelser til Ca. 50
fattiglemmer, fængselscelle og kapel, samt bolig til en opsynsmand og hans familie.
I den ene længe blev indrettet stald til ko og slagtesvin, så gaarden kunne være delvis selvforsynende med mælk og flæsk.
Fattiggaarden blev indviet den 16. oktober 1882.

Da den nye socialreform kom i 1930-erne, var der ikke mere brug for, at huse fattige. Fattiggaarden ændrede hermed status, så den herefter udelukkende fungerede som alderdomshjem. Der var den hage ved dette alderdomshjem, at det stadig gik under betegnelsen “Fattiggaarden”, så de gamle I sognet, som havde behov for, at
komme på alderdomshjem, trak det til det yderste. De følte det
som en nedværdigelse, at de skulle på “Fattiggaarden“.

Campingplads bliver indviet i 1968 og moderniseret

Alderdomshjemmet blev nedlagt i 1963 efter, at der var blevet bygget et nyt i Boeslunde. Jørgen Barfoed købte herefter ejendommen og indrettede en hyggelig campingplads tæt ved skov og ikke langt fra stranden. Ydermere indrettedes der værelser I de tidligere stuer til alderdomshjemmet. Hele denne restaurering og modernisering af bygningerne blev foretaget meget nænsomt, så de ydre rammer står, som da fattiggaarden blev bygget.
Campingpladsen stod færdig I efteråret 1967 og blev indviet
ved feriesæsonens start i 1968. I 1988 overtog Inge-Lise og
Hans Larsen campingpladsen, og forbedrede den med blandt
andet swimmingpools og luksushytter. I december 2020 overtog Karina og Kristian Langstrup pladsen. 

Pladsen er løbende moderniseret i takt med tidens krav og kundernes skiftende behov. I dag fremstår Boelsunde Camping og Bed & Breakfast derfor, som en velfungerende, fuldt moderne campingplads, men det specielle særpræg, grundet stedets historie, er stadig bevaret. I dag vasker du f.eks. tøjet i det gamle fængsel, tager bad med familien i kapellet og holder fest i den gamle stald, hvor der var mange forskellige husdyr.

Fantastiske læ forhold i skøn natur

Pladsen har fantastiske læforhold og hvis det skulle regne løber vandet hurtigt væk uden risiko for oversvømmelser. Når i ankommer kan i frit vælge mellem ikke reserverede pladser. Der er standardpladser, store komfortpladser med eget afløb og tilslutninger eller discountpladser. Der er også plads til autocamperen enten som quick-stop eller på befæstet standplads. Vælg mellem centralt beliggende pladser tæt ved legeplads, svømmebassiner og servicefaciliteter eller pladser med fred og ro.

Kom med indenfor på pladsen